onsdag den 14. november 2012

Badegæster


Vi har den sidste tid haft vandet til at risle i bækken i de lyse timer. Vi havde forventet, at der ville være fugle, som tog et bad i ny og næ i bækken, men at det skulle udvikle sig til en ren badeanstalt, det havde vi slet ikke turdet håbe på. I formiddags var der omkring 10 solsorte og en sværm af småfugle, som hyggede sig. Kameraet var bare løbet tør for strøm! I eftermiddags prøvede jeg igen at få et billede. Desværre er fuglene ikke glade for paparazzier, så de fleste skyndte sig at flyve væk, når vi listede os ind på dem, men en enkelt solsort var så glad for vandet, at den blev.


På første billede er rodet klippet væk, men på det næste kan I se, hvor vi stadig har spande stående alle vegne. I spandene er der diverse grus og stenblandinger, som stadig mangler at blive fyldt i bækken. Men efter weekenden håber vi på, at der er ryddet op, så vi kan lukke havesæsonen, ihvertfald hvad bækken angår.


9 kommentarer:

 1. Det er næsten det allermest spændende ved at lave en sø, det er når vandet kommer i, og stenene og gruset kan lægges.

  Skønt med et kæmpe badebassin for fuglene:-)

  SvarSlet
 2. Godaften Ulla.Det er så dejligt at betragte fuglene ,både når de spiser
  og når de boltre sig i vandet.
  Det må være skønt med sådan en lille rislende bæk.
  God aften Jette

  SvarSlet
 3. Det ser godt ud, og det må være sjovt at sidde og kigge på alle de fugle, som boltrer sig i vandet. Bare ærgerligt at de ikke vil fotograferes. God arbejdslyst i weekenden med alle spandene :)

  SvarSlet
 4. Det må være fedt, at bækken allerede fungerer nu efter hensigten, selvom den ikke er 100% færdig.

  SvarSlet
 5. Herligt at se fuglene bade, og hos jer er det jo ren luksus, når der kan være SÅ mange ad gangen. Sikke et fugleliv i kan se frem til til foråret!
  Så må paparazzie-Ulla være på pletten! :0))

  SvarSlet
 6. Tak for Jeres kommentarer. Vi stod længe og beundrede vandsplaskeriet i formiddags, hvor vi begge havde fri.
  Vi har dog opdaget 1 ulempe ved alle de fuglebesøg: solsortene plukker uhæmmet løs i klynerne langs kanten.

  SvarSlet
 7. Gode billeder.
  Fugle holder af vand. Jeg ser ofte spurve og duer der bader i den ene af vore søer i haven. Solsorte har jeg endnu ikke set ved vandet. Vi har nu heller ikke set ret mange solsorte i sommer.
  Ha´ en god dag.

  SvarSlet
 8. Tillykke med Badeanstalten :-)Det ser altså bare drøngodt ud !
  Ja, det vare aldrig længe, inden nogle af de fjerede små finder ud af at der er kommet nyt vand på matrikelen. De har så garanteret straks sunget det ud i hele byen. KOM og se - Kom og prøv - den bedste badeansalt i hele byen ;-)

  Gad vide og Egon også kunne få placeret bare en lille bitte bæk på min plan ? ;-)

  SvarSlet
 9. En lille bæk, Sanne altså.

  Var inde og chekcke for nyheder Ulla, er du gået helt i hi (det er sikkert velfortjent). Hils.

  SvarSlet