søndag den 2. december 2012

Lys i juletræerne

For en del år siden var der i Haven vist nogle juletræer, som var lavet af minktråd. Min mand lavede 2 til mig og dem pynter jeg hvert år og har stående ved bagdøren.


De første par år fyldte jeg dem med bøgeblade

Og et år med efeu

Og de seneste 2 år har jeg viklet mos uden på trådnettene


De seneste par dage har vi haft besøg af en spætte flere gange dagligt. Jeg har været pænt misundelig, når jeg har læst om spættebesøg i andre haver, så jeg nyder at se den vimse fugl hakke løs på kokosnøden, som er fyldt med fedt. Musvitterne må pænt vente, til spætten har fået nok.Til slut et billede af kigget gennem hækken ind i staudehaven, som er gået i vinterhi.


13 kommentarer:

 1. Enormt hyggeligt. Jeg kan rigtig godt lide, at haven er inddelt i rum af høje bøgehække. Dine små juletræer er også super - det er da en god idé. Den har jeg taget til mig.
  Lune decemberhilsener Mathias

  SvarSlet
 2. Hvor er dine juletræer fine, dejligt at kunne pynte på nye måder ;O)

  SvarSlet
 3. Så smukt Ulla!

  Hjerteligst

  SvarSlet
 4. Vi har spætten til gode i år - den er så fin at få besøg af.

  SvarSlet
 5. God ide med juletræerne.

  Din bøgehæk er fantastisk smuk, som den står med sine brune blade. Perfekt rumdeler :-)

  SvarSlet
 6. Godaften Ulla.Det er da nogle fine træer du har.Spændende at man kan forandre
  dem fra år til år.Også dejligt at få besøg af spætten.Her hos os
  er det mest tyrkerduer og skader der kommer på besøg.
  God advent til dig Jette

  SvarSlet
 7. Det ser fint ud med de juletræer af minktråd, at du sådan kan lave forskelligt pynt på dem fra år til år. Fint kig ind i staudehaven.

  SvarSlet
 8. Hvor er det smart med forskelligt fyld på juletræerne! Sjovt for så får de jo et helt nyt udtryk for hvert år. En spændende og ny idé. Skønt med spættebesøg....vi har også haft, jeg var bare ikke hurtigt nok med cameraet. (Det er som om, de har en indre alarm, når der bliver vist en cameralinse! )

  SvarSlet
 9. Det er meget fine "genbrugs" juletræer i din have! Ja, spætten får også god plads her, når den dukker op her ved mejsekuglerne. Flot lavet hæk om din staudehave.
  kh Rose

  SvarSlet
 10. Tak for Jeres søde kommentarer. Jeg har bestilt en ny type juletræer hos min mand. Mon ikke han laver nogle til mig i det nye år?

  SvarSlet
 11. Hvor ser det dejligt julet ud hos dig :-)

  Kh. Marlene

  SvarSlet
 12. Dejligt at du nu også får besøg af Spætten - "mine" 2 kommer flere gange dagligt og jeg bliver ski´ så glad hver gang jeg ser dem :-) Nu kan jeg også kende forskel på dem, efter at Evy fortalte om hannens røde plet i nakken/hovedet ;-)

  Skønne juletræer !

  Og jeres have med alle bøgehækkene - SUK hvor er det smukt ! <3 <3 <3

  SvarSlet
 13. Smukke juletræer.
  Hyggeligt at spætten kigger forbi.
  Vi har også ind imellem besøg af den smukke fugl. Den har været her i dag, igen, men jeg fik ingen billeder af den i dag.
  Ha´ en god aften.

  SvarSlet