onsdag den 9. oktober 2013

Høstfarver

Selvom det betyder, at vi går mod vinter, så elsker jeg høstfarverne. De er så småt begyndt at vise sig i haven.

Papirbarklønnen har et smukt farvespil

Stammen er endelig ved at få en tykkelse, så det ser ud af noget


Cornus Kousa bugner af små 'bolde' i år. Her er et lille udsnit af frugterne. Jeg turde ikke vente, til de var knaldrøde, for pludselig er de faldet af

En ny røn, som venter på at blive plantet. Den hedder Sorbus 'Atumn Spire'
Anemonopsis har sat en mængde frugter. Jeg er spændt på, om de kan sås - eller det vil sige om jeg kan få planter ud af det. Bemærk den lille linselus på stænglen

11 kommentarer:

 1. Ja efterårsfarver er skønne, og de lyser op selvom det er gråvejr. Din nye røn ser vel nok fin ud, den kender jeg ikke. Cornus Kousa kan sagtens vises igen, hvis frugterne bliver hængende lidt længere. Der er ingen bær på min i år.

  SvarSlet
 2. Den er vel nok fin din papirbarkløn...sjovt som den skaller i barken. Din røn ser også spændende ud. Men billedet af Anemonopsis's frugter med den lille fætter er herligt. Det er som om insekterne vælger bosted ud fra en farve de kan gemme sig i! Spændende om du får planter ud af frugten.

  SvarSlet
 3. Så flott din lønn og rogn er! Jeg kunne godt tenke meg noen rogner som har flotte farger på høsten. Navnesorten er notert! Flott linselus også :)

  SvarSlet
 4. Dejlige farver. Jeg elsker efterårets farver. Smukt som papirbarklønnen skaller.

  SvarSlet
 5. Å ja Ulla det er så vakkert med høstfargene, så flotte frukter du har de var dekorative.
  Fine bilder, ha en fin høstdag.

  SvarSlet
 6. Hej Ulla.Smukke efterårsfarver i din have Din.Papirbarkløn er da bare en sjov fætter.......sådan som den skaller.Og din røn har en pragtfuld farve...........ja! efteråret kan vi ikke undvære.
  God dag Jette

  SvarSlet
 7. Hvor er din papirbarkløn dog smuk, den måtte gerne gro i min have. Jeg har et rødt birketræ, hvor barken først lige er begyndt at skalle, men der er lang vej endnu, inden den får en stamme din papribarkløn.

  SvarSlet
 8. Cornus kousas fine frugter håber jeg på at se hvert år, men indtil videre uden held. Jeg agter også at gemme frø fra anemonopsis. Den lille edderkop er så fin.

  SvarSlet
 9. God billeder af de smukke efterårsfarver.
  Tak for kigget.
  Ha´ en dejlig aften.

  SvarSlet
 10. Denne kommentar er fjernet af forfatteren.

  SvarSlet