søndag den 11. marts 2012

Den første rigtige havedag i år Hvor har vi nydt det i dag - den første "rigtige" havedag i år. Vi var ude fra tidlig formiddag lige indtil spisetid. Frokost og kaffepauser blev holdt i drivhuset. NU er det forår :)

Det er også rigtigt forår, når Cornus Mas blomstrer. Jeg kan aldrig nænne at plukke grene ind i stuen. I stedet skal jeg lige forbi staudehaven, hvor træet står med sine flotte gule blomster.Vi fik sat klyner, sten og træstammer på plads i bedet, hvor vi forleden flyttede papirbarklønnen hen. Og sandelig, om der ikke er en Trillium godt på vej.M.h.t. juleroser/påskeklokker, som smider frø: Jeg har endnu ikke fundet frøplanter i nærheden af dette meget mørke eksemplar. Jeg ville ellers gerne have flere af dem.


1 kommentar:

  1. Jeg er også vild med Cornus Mas, har lige fået en fra Anne Marie i Lønbæk, men det varer længe inden den bliver så stor som din.
    Jeg købte en Trillium forleden dag, men de er godt nok ikke ret store, man får ikke meget for pengene. Det er synd at den ikke smider frø den sorte julerose.

    SvarSlet