lørdag den 15. juni 2013

Cornus Controversa overlever, men troede nok den skulle dø

Kan I huske, at jeg for nogen tid skrev om vores Cornus Controversa, som blødte fra sår, som var fremkommet ved saftstigning og efterfølgende frost?

Anne Marie fra Lønbæk skrev, at den ville forsøge at lukke sig selv, og det gjorde den også. Men den har nok troet, den skulle dø, for prøv at se hvor mange blomster den sætter. Vi kan ikke huske, at den skulle have haft blomster før.Stritterne forrest i ovenstående billede stammer fra en anden Cornus, nemlig Cornus Kousa. Den plejer at få store hvide blomster, men lige nu er de små og grønlige.


9 kommentarer:

 1. Ja, når planter tror at de skal dø, så setter de mange blomster. De må jo føre slekten videre... :-)
  Dine cornus er så vakre. Jeg har ingen av de i hagen, for jeg tror ikke at de vil klare seg her. De er så dyre i innkjøp her, at det ville være trist hvis de døde.

  SvarSlet
 2. Godt den overlevede. Sjovt nok viser jeg også min kornel i dag, den ligner din Cornus cousa, men det er en kinesisk kornel.

  SvarSlet
 3. ....og hvor er den skøn. Godt at naturen formår at tage vare på sig selv :0) Dejlig blog du har her og jeg krydser fingre for at pindsvinekærsterne leverer et kuld yngel til haven ;0)

  SvarSlet
 4. Det var en rigtig solstrålehistorie, og smuk er den.

  SvarSlet
 5. Fine, fine Cornus'ser - hvor er de yndige de små grønhvide blomster på den sidste.

  SvarSlet
 6. Sikke en blomsterrigdom i dine korneller. Dem har jeg også flere af de er altså noget særligt. Herligt at Controversaen troede at den skulle dø, så I så den blomstre i år!

  SvarSlet
 7. Så fine blomster den har, så bra at den ville kvikne til igjen.
  Det er så kjedelig å miste flotte planter som er etablert i hagen.
  God søndag fra Marit.

  SvarSlet
 8. Tak for respons. Og ja, det er rigtig kedeligt, når store og veletablerede planter går til. Vi var også lige ved at tro, at vi skulle vinke farvel til vores Ambratræ, men der er heldigvis kommet blade på nu - ikke i de yderste grenspidser, men trods alt blade. Så vi krydser fingre for, at den klarer sig og kommer stærkt igen.

  SvarSlet
 9. Hvor er den flot, sikke et dejligt blomsterflor.

  SvarSlet