torsdag den 13. juni 2013

Havekærester og fastfoodyngel

Vi snakker så meget om, at vore unge mennesker spiser for meget fastfood. Vi har også en flok fastfood fugle i haven. Ungerne sidder på grenene og basker med vingerne og tigger om fedt, som forældrene henter inde i fodersøjlen.


I aftes havde vi et kærestepar på besøg i haven. Vi havde tidligere set et enkelt pindsvin, men nu var der to, meget forelskede - eller det vil sige, den ene var vist mere forelsket end den anden. Hvor ville det være sjovt, hvis der kom små nålepuder i haven.20 kommentarer:

 1. Hej Ulla
  Hyggelige billeder - Her i haven har vi også en stor flok fast food tilhængere i øjeblikket. De er en stor fornøjelse at kigge på, og heldigvis er der mange forstillinger hver dag.
  Jeg håber i får små nålepuder i haven ;o)

  SvarSlet
  Svar
  1. vi nyder også fuglene i fulde drag.

   Slet
 2. Åååååh så vidunderligt, hyggeligt, Ulla!! :D

  Hjerteligst

  SvarSlet
 3. Dejligt med et godt dyreliv i haven.

  SvarSlet
  Svar
  1. Det er et af målene med haven.

   Slet
 4. Det er så koselig med dyr i hagen. Håper du får noen søte pinnsvinunger. Jeg skulle gjerne hatt noen her :-)

  SvarSlet
 5. Åh hvor er det hyggeligt :-) Håber at i får små pindsvineunger.

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg håber også det lykkes i år

   Slet
 6. Sikke en masse liv der er i din have Ulla.....Jeg krydser fingre for at du får små nålepuder løbende rundt i skumringen. De er bare så søde, når de sådan går og snøfter.
  Er det bogfinker på det øverste billede?

  SvarSlet
  Svar
  1. Nej, det er små musvit unger

   Slet
 7. Sikken dejligt skumringsbillede af pindsvinene. Det er bare så skønt med fugle i alle størrelser og kvidren og sangen der følger med. Jeg havde pindgrisunger sidste år men har endnu ikke set nogen i år, så jeg håber også lige som dig på smågrise :)

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg tror også det er for tidligt på sæsonen med unger, men har ingen erfaringer

   Slet
 8. Svar
  1. Ja, jeg er jo lidt bekymret for al den fastfood :)

   Slet
 9. Hej Ulla.
  Det var dejligt, at hilse på dig i Kolding. Jeg var lidt ked af, at vi ikke nåede at få snakket. Det håber jeg vi får lejlighed til en anden god gang.
  Hvor er det bare et dejligt indlæg du her har lavet. Kloge fugleforældre, der har gjort livet meget nemmere for sig selv. Men pudsig, at se, at de store unger bare sidder og jager med deres forældre, når de kan se maden er lige ved siden af. Jeg har også stadig mælkekartonner med hjemmelavet fuglefoder med fedt. Der er en livlig aktivitet hver dag. Jeg oplever i det hele taget, at der er kommet flere fuglestemmer i min have, end der var da jeg flyttede her til. Der var også kun græs, fliser og plankeværk den gang og nogle enkelte træer.
  Det er så hyggeligt med pindsvin i haven. Jeg tror desværre det er vores hund, der er skyld i, at vi ikke har set nogen her. Jeg har eller omhyggeligt lavet et kvashjørne i havens ene hjørne.
  Jeg krydser fingre får I får små piggede børn i jeres have senere på sommeren.
  Venlig hilsen Malene

  SvarSlet
  Svar
  1. Jeg ville også rigtig gerne have haft tid til at snakke lidt med dig, Malene. Men dagen i Kolding er altid så hektisk. Mon ikke vi ses til et andet arrangement i løbet af året?

   Slet
 10. Hvor er det dog hyggeligt. Det musvitpar der normalt avler i en redekasse i skellet ind til naboen hos mig, mistedet sit første hold unger, og er nu flyttet til en anden kasse. Det er lidt trist, men jeg kan høre ungerne er i nærheden.

  Jeg håber du får pindsvineunger og kan vise fine billeder af dem :)

  KH
  Marianne

  SvarSlet
 11. Skønne billeder af dyrelivet i din jeres have.
  X X X X for små nålepuder senere på sæsonen.
  Knus Sanne O.

  SvarSlet